Wie is Paul Loven

Paul Loven (1956)

“Ik ben een man van de praktijk. Na mijn middelbare school ging ik direct aan het werk. Via de Nederlandse Credietbank en De Lage Landen ging ik naar ABN AMRO. In de bijna 25 jaar dat ik daar werkte, was ik betrokken bij het leasebedrijf in Nederland, het bankbedrijf in Indonesië en Brazilië en aansluitend weer in de Business Unit Nederland. Daarna kwam ik in de Raad van Bestuur bij Van Lanschot Bankiers. Ik heb mij met vakinhoudelijk met name ontwikkeld op de financiele en risico management portefeuille. Van 2009 tot eind 2015 was ik CFRO en vice-voorzitter bij PGGM.

Tijdens mijn bestuurlijk werk raakte ik zeer geïnteresseerd in alle dynamiek rondom leiderschap. Wat beweegt een leider ? Hoe reageert een leider in tijden van bijzondere uitdagingen? Hoe inspireert een leider ? Deze interesse maakte dat ik mij bekwaamd heb in executive coaching. Ik volgde en rondde een driejaars opleiding daartoe af bij Phoenix Opleidingen, waar ik aanvullende programma’s heb doorlopen met betrekking tot systemisch werk. Vanaf eind 2015 ben ik actief als executive coach. Ik combineer dit met actief bestuurlijk werk. Daarmee blijf ik ‘actueel en vers’ als het gaat over bestuurlijke uitdagingen.

Mijn specialiteit ? Een op een echte alle randen opzoeken met eindverantwoordelijke leiders die vastlopen in hun eigen ontwikkeling. Die frustratie en onbegrepen tegenwerking ervaren in hun reis. Welkom !

Paul

Contact opnemen

Testimonials

Wat andere mensen zeggen...

  • "Good luck and keep it up! I have never seen such a great quality. Now I’m going to rate this item 5 stars. Because it’s awesome."

    Mike Legend CEO of Kukuruz
  • This WordPress Theme is just awesome! I’ve never seen such a great design and attention to details. I will buy this template 999 times. Coz I think the author of this template deserve it!

    Jennifer Doe CEO of Design Group
  • We possess within us two minds. So far I have written only of the conscious mind. I would now like to introduce you to your second mind, the hidden and mysterious subconscious.

    Michael Doe CEO of Company